LINNEA

- Finns i jourhem i Arlöv!

Linnea är ca 7 år gammal och är en snäll och mjuk hund. Hon är tillgiven, kontaktsökande och förstås väldigt, väldigt söt. Hon är också duktig vid hantering och bara njuter av uppmärksamheten hon får. 

Linnea är en medelaktiv hund vilket innebär att hon håller sig precis så aktiv som man önskar. Hon följer med dit hon är välkommen och gillar att stilla sin nyfikenhet genom att utforska saker och ting med nosen, men tar det gärna lugnt och slappar när vädret är riktigt kasst. Hon är en otroligt mysig, kelig och charmig hund som utgör ett fantastiskt och kärleksfullt sällskap. Det funkar dessutom alldeles utmärkt med katter och andra hundar, och hon uppskattar att spendera tid med sina artfränder.

På promenad kan Linnea bli ängslig vid hundmöten och behöver därför en avslappnad och trygg människa som kan ge henne tydlig vägledning. Inomhus behöver hon tydliga ramar för att inte bli efterhängsen, och får hon det är hon tyst och lugn. Hon kan lämnas ensam hemma och är verkligen en vänlig, glad, lite envis, lojal och unik hund. Linnea söker dig som är tålmodig och konsekvent, och som längtar efter en supermysig, rolig och trogen hund att dela sitt liv med.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram