LINUS

- Finns i jourhem i Sunderbyn, Luleå!

Lilla loppan Linus är en 6 år gammal dvärgpinscher och har precis så mycket energi som han ser ut att ha! Han är ett riktigt litet busfrö som älskar att vara med där det händer, törstig efter allt vad livet har att erbjuda.
 
Även om Linus har ett stort behov av motion och mental stimulans, i form av struktur, regler, gränser och begränsningar, så älskar han även att mysa in sig i en hel hög med filtar som han gärna kryper in under. Han kan aldrig få nog av gos, så Linus behöver en husse eller/och matte som kan sätta gränser för att det inte ska bli för mycket av det goda.
Idag bor Linus tillsammans med flertalet andra hundar och har inga problem att stå upp för sig själv även om han är liten. Katter tycker han är roligt att jaga, men om han får tydliga regler om hur man ska uppföra sig med kissekatter kan han bo med dem i samma hem.
 
Linus är duktig på att vakta, så har man gäster får man tänka på det. Han är inte feg för att ge ett tjuvnyp om han får möjlighet, så att begränsa honom från sällskapet måste komma naturligt.
Att bli lämnad ensam är inte alltid det roligaste som finns, så en kortare eller längre klagosång är att förvänta. Linus har inte tuggat eller förstört något i hemmet, men kan med fördel bo i hus så att ingen granne blir störd om man exempelvis måste åka till butiken.
 
Linus är rumsren, går fint i koppel om man är noggrann med att vägleda honom, passerar hundar utan problem och är allmänt en sprallig gobit! 

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram