LISEN

- Finns i jourhem i Örebro!

Lisen är en pigg och käck snäcka på ca 1,5 år som tycker livet är toppen.
Hon tycker om att hålla igång och bli aktiverad med strukturerade promenader och att få söka/spåra. Hon är en fena på att använda nosen och är mån om att vara sin människa till lags.

Lisen är en alert, social, lyhörd och aktiv hund med vänlig och nyfiken inställning till det mesta. Hon funkar utmärkt med andra hundar, kan vara ensam hemma på begränsad yta, och går bra i koppel med den som leder henne med tydlighet. Att man är trygg i sig själv och kan upprätthålla regler samtidigt som man har humor för hennes charmiga sida är nödvändigt för att skapa en balanserad relation till henne. Lisen behöver gränser för att hålla sin spralliga sida och intensitet i schack och fortsätta vara en harmonisk hund.

Lisen är snäll, lättsam och lekfull med stor framåtanda och optimism för vad som än erbjuds. Storstadspulsen är något hon fortfarande vänjer sig vid och kan bli osäker, men ledd av någon lugn och bestämd person går det som en dans det också.
I övrigt går det enkelt att hantera Lisen, hon åker bil utan bekymmer, är tystlåten av sig och inomhus kommer hon enkelt till ro.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram