LORENTZ

- Finns i jourhem i Luleå!

Säg hej till detta busfrö, Lorentz!
Larre, som vi kallar honom, är 6 år gammal och bjuder en på skratt varje dag. Jag vet inte om han någonsin har vaknat på dåligt humör, men har han, så märks det inte. Även om man själv har svårt att kliva upp på morgonen, så har i alla fall han inte det, utan sprider sprallighet och glädje direkt.

Lorentz är en otroligt okomplicerad hund. Han fungerar bra med andra hundar, hittills har vi inte sett att han brytt sig om katterna (inte heller utomhus), han är aktiv ute (går så fint i koppel oavsett vad man möter) och kan ta det lugnt utan problem inomhus. Han har tidigare bott i stadsmiljö vilket har fungerat bra, och trivs som fisken i vattnet nu i lite lantligare omgivning.

Lorentz älskar sina människor och kan vara lite mer försiktig med män, men han smälter snabbt om man låter honom vara och känna in en. Han är en riktig tjejtjusare, så damer dras han till nästan direkt. Barn tycker han är oberäkneliga och drar sig undan från dem, så till honom söker vi ett hem utan dem. 

Hans enda svaghet, om man nu kan kalla det de, är att han inte älskar att åka bil. Han hoppar in i bilen utan problem, lägger sig om man ber om det och skäller inte eller piper. Han blir flåsig, men det är också allt som händer. Han föredrar att åka bil i bur, för då känner han sig tryggare än om han skulle åka i exempelvis sele!

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram