LUKE

- Finns i jourhem i Örebro!

Låt oss presentera Luke!
Luke fyller snart 1 år och är nog den mest underbara unghunden att få lära känna.

Luke är supersnäll och enkel vid hantering, funkar med andra hundar och även med katt. Han trivs med att leva i flock och vill fortsätta bo med en eller flera stabila hundar. Åker bil gör han som ett proffs, inga konstigheter där inte!
Luke är lyhörd, följsam, rolig, nyfiken, pigg, väldigt tillgiven när rumpmassage ges och har lätt för passivitet. Det går bra att lämnas ensam på begränsad yta. Han blir bättre för varje dag men som hör till åldern kan han fortfarande bli lite tuggig och även om han för det mesta är rumsren så händer en och annan olycka.

Luke går bra i koppel (med en lugn och bestämd flockledare) i lantlig miljö där han känner igen sig men är lättskrämd och harig utomhus i övrigt.
Han behöver fortsatt miljöträning och pedagogisk vägledning i att upptäcka omvärlden då han lätt blir överväldigad och rädd vilket han behöver hjälp att reglera. Detta blir bättre med träning men han lär fortsätta vara en känslig hund.
Därav vill han bo i ett lugnt hushåll ute på landet, med naturen som närmsta granne.

Vid första mötet med någon ny person är han reserverad/tillbakadragen och behöver att man ignorerar honom för att nyfikenheten ska väckas på egen hand, vilket den gör efter en stund. Han trivs bäst som bakgrundsfigur där man låter honom smälta in och bara vara en i mängden.
Ibland busas det till lite eller springs något varv med en leksak. Luke gillar att följa med i vardagen, hänga i hönshuset medan man städar, tugga på nån pinne medan man håller på i trädgården, sitta och chilla med nosen i vädret m.m. Han är medelenergisk, kräver inte mycket och är nöjd med det mesta som erbjuds.
Åt Luke söker vi dig som är strukturerad, konsekvent, har en bra skopa humor och lättsamhet som inte tackar nej till lite unconditional love och en härligt flamsig personlighet då och då.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram