MARITA

- Finns i jourhem i Ängelholm!

Marita är en ståtlig dogo argentino tik på ca 3,5 år och är en lugn och sansad fröken med behaglig utstrålning. Hon älskar kel och massage men det händer också att hon gör busiga lekinviter.
Marita är en medelenergisk hund och därmed anpassningsbar på det viset att hon lika gärna hänger med på långpromenader som hon njuter av hemmamys i soffan. Hon går fint i koppel, möter andra hundar utan bekymmer och strosar tryggt i stan. På skogspromenader behöver hon tydlig vägledning om det finns vilt, då hennes jaktdrift är påtaglig.
Marita är en lyhörd, följsam hund som gärna vill vara sin familj till lags. Hon är människokär och tycker om barn i alla åldrar. För Maritas del kvittar det om hon bor på landet eller i stan hon trivs och fungerar lika bra i bägge miljöer.
Marita uppskattar inte umgänge med andra hundar eller katt, därför placeras hon som ensamdjur och där det inte finns krav på att hon behöver träffa andra hundar.
Vi söker dig som är trygg och lojal som söker en tillgiven, lagom aktiv hund att komplettera familjen med och få guldkant på vardagen.

Marita är en Special Star pga att hon står på Levaxin. 

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram