MÄRTA

- Finns i jourhem i Malmö!

Söker du en riktigt cool, stabil och mysig vän som kan hänga med dig i vardagen till vänner, på kontoret, ut på stan eller en sväng i skogen? Då är Märta alldeles perfekt!

Märta är en ca 9 år gammal spanielmix och hon uppskattar att ta vardagen med ro. Enkla promenader i kombination med slappande är Märtas melodi! Hon är duktig på att bara vara passiv när tillfället kräver som på kafé eller hemma, och hon är tystlåten och kan vara ensam hemma.

Märta går fint i koppel och bryr sig inte om mötande. Däremot är hon en självständig dam så man får vara klar med vad man vill för annars gör Märta sin grej helt enkelt, men hon samarbetar gärna. Hon fungerar bra tillsammans med andra hundar och människor. Hon är respektfull och inkännande och relativt ointresserad vilket ger henne en väldigt behaglig och trevlig utstrålning. Ibland får dock hon sina lekryck och skulle kunna bli kliad i evigheter!
Märta är en något reserverad tjej till en början, så hon vill bli bemött på ett artigt och respektfullt vis och få några minuter på sig att bli bekväm med nya personer. Hon är också van vid att bo tillsammans med andra fyrbenta och känner sig som tryggast då så därför önskar hon ett hem med någon eller några andra balanserade hundar.

Hundar som Märta växer verkligen inte på träd, vilken diamant!
Märta är en Special Star eftersom hon är över 8 år 🙂

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram