MÄRTA

- Finns i jourhem i Gällstad!

Milda Märta är en fantastisk hund på ca 5 år. Hon är en harmonisk, lugn och go tjej med en omtänksam blick och mysig utstrålning. 

Märta är en väldigt artig hund som är enkel att ha att göra med i alla lägen och vill ta sin omgivning med ro och bekanta sig på håll till en början. Från start är hon lite blyg men så länge man inte brådskar och har rätt typ av krav blommar hon snabbt ut och utvecklar en stabil tillit till sin familj. När hon blir varm i kläderna tar hennes nyfikenhet och lekfulla sida desto mer plats och hon närmar sig successivt för närhet med gos och klapp.

Märta är en fröjd att gå med i koppel, så följsam och lyhörd, och bryr sig inte om passerande hundar. Andra hundar kommer hon bra överens med och kan lika gärna bo i ett hem med eller utan annan hund. Hon är en självständig individ som är tystlåten av sig och kan vara ensam utan bekymmer. Märta är genomsnäll, smart, kontaktsökande, tillgiven och kärleksfull med sina närmsta men ointresserad av att stå i centrum och vill därför bo i ett lugnt hem utan barn och massa fart och fläkt. 
Hon är en medelenergisk hund vilket gör henne väldigt anpassningsbar då hon lika gärna njuter av en lång skogstur som att ligga hemma i sin mjuka bädd.

Åt Märta söker vi dig som är trygg, tålmodig samt lättsam som bor utanför stan och söker en kompanjon att dela livets utflykter och hemmamys med.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram