MÅRTEN

- Finns i jourhem i Mantorp!

Men se på megafina Mårten här! Han är en vis, harmonisk herre på ca 9 år.
En stabil hund som tar livet med ro och njuter till fullo av mys med familjen, trädgårdshäng och lagom promenader. Mårten är en otroligt snäll, tacksam, okomplicerad och charmig hund att få ha i sitt liv. Han går fint i koppel, mötande hundar är inga problem och att klippa klor, borsta, bada funkar också suveränt.
Mårten bor i sitt jourhem med andra hundar vilket funkar hur bra som helst men han är inte särskilt intresserad av dem och därför gör han sig lika bra i ett hem med som utan andra hundar. Han är ovan vid katt men skulle kunna vänja sig med tiden.

Mårten är mild, mjuk, lugn, följsam, respektfull, tillgiven, trygg och har roliga ljud för sig när han lägger sig för kli på magen. Han gillar verkligen att kela men är inte påstridig alls! Mårten är enkel att ha med sig till olika ställen, gillar att åka bil, tar sig an promenader i stan lika bra som i skogen och kan även lämnas ensam hemma. Han passar i de flesta familjekonstellationer men föredrar hos någon där lugnet också finns och ett plus i kanten med trädgård att strosa och nosa i.

Efter många år på sheltret i Serbien med långa, hårda vintrar, har Mårtens leder blivit stela och medför att han står på smärtstillande/inflammationsdämpade tablett livet ut. Medicinen är billig och lätt att tillgå. Därför vill han slippa gå allt för långa, raska promenader, utan dela livet med någon som söker en renodlad sällskapshund som kan sätta guldkant på vardagen.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram