MAURO

- Finns i jourhem i Harlösa!

Mauro är en 2 år gammal schabrador (dock mer schäfer än labrador :)) som är sugen på livet! Han är snäll, varm, busig och vill gärna vara till lags. Han går gärna i olika miljöer och utmanas både mentalt som fysiskt men som vilken tonåring som helst så behöver Mauro tydliga gränser och begränsningar med fokus på passivitet och lugn mellan aktiviteterna för att han ska växa upp och bli en fin kille som når sin fulla potential.

Mauro är duktig och står stilla när man torkar tassar eller liknande hantering och han har lätt för att vänta på sin tur innanför trösklar eller i bilen. Han är en nyfiken och smart kille som kommer att växa upp och bli otroligt enastående, mysig, lojal och rolig hund!

På promenaden går Mauro fint i koppel men han behöver att man tar kommandot och visar vägen så att han bara kan hänga med och njuta av promenaden tillsammans utan att känna att han ska behöva stå för skyddet. Då och då kan han puffa lite på handen som den kärleksfulla kille han är!

Mauro vill bo i en lugn familj utan små (läs lättvälta) barn där man värdesätter ordning och reda i första hand och uppskattar att promenera och vara aktiv tillsammans med en nära vän!

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram