MELKER

- Finns i jourhem i Farhult!

Melker är en gudomlig hund på ca 7 år som är en genomsnäll, tillgiven, pigg och glad kille som glädjs av att få gå på promenad, leka med sina hundkompisar och vila mjukt i en fluffig bädd. Melker fullkomligt älskar mjuka bäddar och täcken, desto skönare och ordentligt uppburrad desto bättre tycker han! 

Melker går perfekt i koppel och strosar smidigt fram genom både stan och skog utan att störas av vad som dyker upp på vägen.

Han är väldigt artig och respektfull i alla lägen och mot alla han träffar, funkar fint med både katt och hund, är självständig samtidigt som han älskar sällskap. Där Melker bor nu finns både katt och hund och framförallt med den ena hunden tycker han om att leka och kela, så att fortsätta bo med hund gör han gärna. Melker är fantastisk på alla vis! Så otroligt vänlig, stabil, lugn, mysig, enkel och harmonisk; en sann dröm att få ha i sin vardag! 

Han är verkligen behaglig att ha omkring sig och lätt att ta med dit man ska, även om han kan vara ensam hemma utan problem. Melker är också duktig vid hantering så som kloklippning, torka tassar, borstning m.m. 

Melker söker dig/er som är på jakt efter den perfekta promenadpolaren och gosgrabben och skulle passa lika bra som någons första hund som den med hundvana.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram
Stäng meny
%d bloggare gillar detta: