MELLOW

- Finns i jourhem i Limmared!

Mellow är en helt bedårande shar peimix, och ja, han är så underbar som han ser ut! Han fyller 3 år i januari, men många tror att han är yngre. Om det beror på hans stora, härliga tassar, mosiga ansikte eller valpiga rörelser ska vi låta vara osagt, men han tar det som en komplimang!

Mellow är en glad, gosig och gullig kille som gör vad som helst för en godis. Han kan sitta fint, skaka tass, och kloklippningen går som en dans. Mellow är i grunden en lugn hund men kan också vara lekfull och funkar bra med andra hundar. Han har varit med på stan och mött både hundar, barn och en och annan cykel, och sköter sig superbra. Han känns dock inte hundra med katt.

Mellow är snäll, social och väldigt personlig. Hans vackra ögon liksom sätter sig i minnet och den ljusa nosen sammanfattar hans ovanliga utseende ganska bra. Han är rumsren, tystlåten och väldigt lättlärd. ”Lagom” verkar vara Mellows melodi så han skulle säkerligen funka i olika typer av hushåll, både i lägenhet och ute på landet. Kort och gott en fantastisk hund som både imponerar och fascinerar!

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram
Stäng meny
%d bloggare gillar detta: