MERCEDES

- Finns i jourhem i Limmared!

Modiga Mercedes!
Mercedes är en tuff brud i litet format. Hon är en ca 4 år gammal fransk bulldog som är trygg i sig själv och vet vad hon vill. Hon gillar ordning och reda och föredrar lugn och ro framför stök och stoj, även om hon absolut kan spralla till det emellanåt.

Mercedes är en gosig hund som uppskattar att mysa med familjen. Att bli ompysslad är en lyxig stund som hon njuter av i fulla drag. Ompysslad men inte uppassad, det är hennes melodi!

Mercedes är en fralla av den tuffare sorten så hon kräver en tydlig, trygg och konsekvent hand för att känna sig säker och harmonisk. Mjäkar man med henne blir det inte bra. Så länge man matchar henne i bestämdhet och kan stå på sig är hon den mest underbara hunden som finns.
Mercedes gör sig bäst i ett hushåll utan barn och kan leva i stan som på landet men i stan behöver hon styras upp mer. Hon funkar bra med katt och andra hundar, är rätt så ointresserad av främlingar och vill inte behandlas som allmän egendom, är duktig på promenader och är väldigt lugn och stillsam inne.

Hon är en charmig, tillgiven, lojal och självsäker donna som gör sig alldeles utmärkt i rätt händer. Som de flesta med andra ord!

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram