MIKA

- Finns i jourhem i Limmared!

Här har vi MIKA. Hon är en glad, robust dam på ca 3 år som nu letar efter sitt för-alltid-hem.

Mika är snäll, medelenergisk, lojal, samarbetsvillig, lagom lekfull och mycket matglad! Hon kan vara ensam hemma, anpassar sig lätt efter ens vardag och är snäll vid hantering. Hon är också lagom tillgiven och uppskattar lite kli då och då. Mika har vakt i sig så hon låter en via skall veta om någon kommer på besök men är man bestämd så stänger hon av när det inte längre är nödvändigt mer. Inomhus är hon sedan väldigt lugn och har lätt för att koppla av.

Mika kan gå och bo i olika sorters miljöer, hon är inte reaktiv och vill gärna samarbeta men kan bli lite överväldigad av alla intryck så hon behöver att man är bestämd och styr upp promenaden åt henne så hon lättare kan fokusera, bli lugn och följsam. Hon vill så gärna göra rätt ifrån sig!

Mika fungerar bra tillsammans med andra hundar men hon är ”tikig” och gör sig bäst med respektfulla, balanserade hanar (även om hon bor med tikar idag utan problem). Hon har en barnslig sida men vill först känna sig bekväm med de hon ska umgås med och vill bli respektfullt behandlad (vem vill inte det, liksom?). När hon väl är bekväm så behöver man se till att hon håller sig lugn för att ta bra beslut och vara respektfull själv, då hon annars kan bli burdus (likaså med människor). Hon är dock enkel att ge direktiv till och hennes bästis idag är en chihuahua lika stor som hennes huvud!

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram