MILOU

- Finns i jourhem i Harlösa!

Milou är en bordercollie på 5,5 år och en helt underbar kompanjon och nära vän. Som en typisk vallhund är han artig, aktiv, alert, samarbetsvillig och otroligt smart, snabbtänkt och lydig. Det kan räcka med en blick och nästan en tanke bara – Milou förstår vad man menar och han är gärna sin människa till lags.

Milou kopplar lätt av inomhus, går fint i koppel, kan gå lös, bryr sig inte om mötande, fungerar bra både i stan som på landet, är snäll med hantering och kan vara ensam hemma. En riktig stjärna! Han fungerar bra med andra hundar, kan säga ifrån om det blir stökigt, är själv respektfull och ibland hittar han en lekkompis men trivs också med att bara vara och är ibland rätt så ointresserad. Han är lagom kelig och uppskattar att spendera tid tillsammans men det är inte ett måste.

Milou trivs bäst i en lugn miljö utan små barn och där man inte har ett FÖR socialt liv. Han är snäll och sköter sig men han gillar inte för mycket stök och stim så vi vill gärna att han ska få slippa stå ut med det och få det lugnet han förtjänar. Som vilken aktiv hund som helst frodas han som bäst där det finns regler och struktur, skydd och vägledning och tydlig tid för aktivitet och passivitet, så att han vet vad som förväntas av honom och slipper ta de stora besluten själv.

Missa inte magiska Milou!

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram