MIMMI

- Finns i jourhem i Älvsjö!

Mimmi är en otroligt bedårande liten hund på ca 5 år och är en mild, gó och glad tjej som får en att känna lyckorus av all kärlek hon har att erbjuda. 

Mimmi är respektfull i alla lägen, har positiv inställning, är snäll och väldigt enkel att ha att göra med i olika situationer och kan även vara ensam hemma utan problem. Hon är följsam och går jättefint i koppel, att passera andra hundar går som en dans och när hon umgås med hundkompisar slår lekhumöret gärna på så länge de inte är för burdusa mot henne, då går hon hellre undan. 

När hon träffar någon ny person kan hon vara lite blyg och vill därför bekanta sig i sin egen takt i lugn och ro, då växer sig nyfikenheten snabbt fram och hon kelar mer gärna. Att bli klappad och kliad är Mimmis absoluta favoritsyssla, hon älskar verkligen att mysa! 

Mimmi är en helcharmig livsnjutare utan konstigheter! Dagar som innehåller långpromenader, att få vara med där saker händer, leka, busa och ha kul och så klart bli ompysslad och gosad med, då är Mimmi helnöjd. 

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram
Stäng meny
%d bloggare gillar detta: