MONTY

- Finns i jourhem i Stockholm!

Monty är ca 2 år gammal och inte nog med att han är bedårande att se på så har han även en fantastisk personlighet.
Monty är en glädjespridare ut i klospetsen och älskar att umgås med sin familj och sina hundvänner. Han är nyfiken, lekfull, positiv, sprallig, följsam och beskrivs av sitt jourhem som en liten Emil i Lönneberga som kan busa till det, alltid har glimten i ögat och är genomsnäll och godhjärtad.

Monty är medelenergisk, gillar att vara med där det händer och följer gärna med på upptäcktsfärder. Han vill helst bo lite avlägset där det finns inhägnad tomt att strosa och lattja runt på med minst en annan fyrbent kamrat att ha sällskap av.
Han går fint i koppel, möta andra hundar är nemas problemas, kan vara ensam på begränsad yta och är supersnäll vid hantering och lägger sig bara som en trasdocka redo att bli ompysslad.

Monty funkar superbra med andra hundar och vill gärna fortsätta bo i en mindre eller större flock i sitt nya hem. Med sina artfränder är han lekfull och kontaktsökande men har för övrigt inga problem med att också vara självständig.

Monty är ett levande lyckopiller, så nyfiken, kärleksfull och otroligt glad därför vill han bo med någon optimistisk, trygg person med humor och önskan av en vän att aktivera sig med och ha mysiga stunder tillsammans. För att Monty fortsatt ska hålla sig i balans behöver han likt alla hundar också rutiner, begränsningar och regler att förhålla sig till i vardagen.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram