MÜSLI

- Finns i jourhem i Borås!

Müsli är en fest i hundform och han är redo att sprida sin glädje i ett för-alltid hem! Han är knappa året fyllt, men redan full av liv och kärlek. Müsli älskar att springa, busa och det är inte ovanligt att han uttrycker sin entusiasm med ett hjärtligt “awoooo”. Han är en kraftfull unghund som gillar att vara aktiv, och om du är typen som njuter av livet utomhus, kommer ni två att komma överens som handen i handsken.

På promenader är Müsli en dröm att gå med, förutsatt att han har någon vid sin sida som kan vägleda honom med tydlighet och bestämdhet men samtidigt hålla sig odramatisk. Han behöver struktur och tydliga regler i sitt liv, men tack vare sin smarta och positiva natur, lär han sig snabbt. Han är en liten pajas som har en speciell förmåga att få folk att skratta, särskilt när han bestämmer sig för att “fira” med sina lustiga verbala uttryck.

Müsli går bra ihop med lugnare hundar och älskar att leka. Men på grund av sin unghundsenergi kan han ibland bli lite för intensiv och bufflig i sitt lekande. Han behöver därför en ägare som kan hjälpa honom att lära sig när det är dags att ta det lite lugnare och öva på passivitet. Detta kommer inte bara hjälpa honom att bli en bättre socialiserad hund, utan också en mer balanserad individ.

Energimässigt ligger Müsli i mitten av spektrumet. Han är inte hyperaktiv, men han är definitivt inte en soffpotatis heller. Han är den typen av hund som gärna hänger med på det mesta som erbjuds, oavsett om det är en lång vandring i skogen eller en lugn kväll hemma.

Det Müsli verkligen letar efter är en familj som är redo att hjälpa honom att upptäcka världen och vägleda honom genom livets alla skeden. Han behöver någon som kan vara både bestämd och lättsam, och som har tid och tålamod att hjälpa honom bli den fantastiska hunden han är menad att vara.

Om du är intresserad av att adoptera denna goding och tror att du har vad som krävs för att vara Müslis för-alltid hem, tveka inte att höra av dig. Med rätt hand att hålla i kommer Müsli att vara en källa till glädje.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram