NAIMA

- Finns i jourhem i Limmared!

Naima är en nyfiken, kontaktsökande, oerhört följsam, stabil och lyhörd tjej. Det räcker med en blick så går hennes svans och hon är alltid öppen för att vara till lags och samarbeta. Oerhört lite instruktioner behövs för att Naima ska snappa upp vad man vill och hon gör alltid sitt bästa för att det ska bli rätt.

Naima är ca 6 år gammal och en enkel tös att ha att göra med. Hon går magiskt fint i koppel, bryr sig inte om mötande, är tyst och stilla på café, kopplar lätt av på egen hand inomhus, kan vara ensam hemma, är artig, mild och lagom tillgiven.

Naima bor i en större flock idag och det trivs hon bra med. Hon är en fena på att kommunicera och hon är trygg i sig själv, respektfull och sätter en gräns när det behövs. Alla hundar älskar Naima! Det är dock inget måste för henne att bo med en annan hund, och hon fungerar även bra ihop med katt.

Ibland kan Naima bli lite överväldigad om det händer mycket på en gång och då blir hon känslig och en aning blyg. Det går snabbt över och är ingen grej alls, men för att det ska förbli så så skulle hon frodas bäst där man inte har små barn och hos någon som är trygg och odramatisk.

Naima är bara så bedårande och rena rama drömhunden!

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram