NANCY

- Finns i jourhem i Hörby!

Nancy är 3,5 år gammal och är en fantastisk hund som är mysig, mild, charmig, glad och positiv. Hon tycker om att utforska och latja ibland, lika mycket som hon uppskattar kelstunder med sin familj. Nancy är väldigt lättlärd, lugn, lekfull, lite sprallig och tillgiven, hon söker t.ex. gärna kontakt och lägger sig på rygg för att busa lite och få magen kliad. Hon uppskattar strukturerade promenader och går fint i koppel men kan behöva lite vägledning i miljöer som är nya för henne. Nancy funkar utmärkt med andra hundar och uppskattar mest de som är lugna och artiga, för burdusa hundar kan hon sätta gränser om de blir för intensiva. Hon kan lämnas ensam hemma, är snäll och duktig vid hantering så som kloklippning och badning. 

Nancy är medelenergisk vilket betyder att hon gärna är ute på lagom lång utflykter och äventyr samtidigt som en dag hemma i en mjuk bädd faller henne alldeles väl i smaken också. Hon är anpassningsbar och kan vara så aktiv som man önskar. 

Nancy önskar bo med dig som är lagom aktiv, strukturerad, lugn och lättsam som söker en rolig bästa vän att dela många härliga minnen tillsammans med. 

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram
Stäng meny
%d bloggare gillar detta: