NEPAL

- Finns i jourhem i Tranemo kommun!

Härliga Nepal är en sprudlande glad och rolig tjej på ca 2 år. Hon älskar sina hundvänner, långa skogspromenader och att leka med sin människa eller hundkompis. Hon är en charmig tjej med integritet och god självkänsla som inte gör sig besvär men samtidigt inte låter sig trampas på några tår, inte!
I nya miljöer kan Nepal till en början vara något skeptisk, men så länge man inte gör en stor affär av det så går det över. Nepal tycker bäst om att vistas bland dofter av skog och mark än städer där det finns mycket liv och rörelse. Denna eleganta donna slipper gärna det fräcka och coola, men ack så krävande livet som stadshund. Hon vill istället gärna göra som tjuren Ferdinand, ta det lugnt och lukta (läs rulla sig) på blommorna under ekträden.

Nepal är duktig på att vara ensam hemma och går bra ihop med andra hundar. Hon är även tålmodig vid pälsvård och kloklippning.

Åt Nepal söker vi en trygg, stabil och positiv familj eller person som kan ge henne en harmonisk och trevlig vardag med lagom av struktur och aktivitet. Hon är en medelenergisk hund och anpassar sig snabbt och enkelt till sin flock.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram