NEVAT

- Finns i jourhem i Harlösa!

Nevat är född 1/2016 och är en kille som stjäl ens hjärta med sina bruna ögon, knubbiga nos, coola öron och hans viftande kropp. Nevat var tidigare rädd för människor och hittades en snöig natt under en bil på gatan där han gömde sig för nästan 2 år sedan. Det är just vad hans namn står för och betyder ”snöade” på Katalanska.

Han är en Shar pei mix och även om denna rasen ofta är reserverad mot människor så har Nevat öppnat upp sig för människor på sistone och älskar verkligen när han får lite klappar på magen. Han har ett sätt att skapa en djup anknytning och får en verkligen att känna sig speciell när han bjuder in en till sitt hjärta. Han är en magnifik hund som förtjänar så mycket mer än han har just nu. Han borde få dela sitt liv med någon som älskar honom för den han är och som uppskattar hans klokhet. 

Nevat bor för nuvarande med andra hundar och det fungerar bra. Han vill gärna bo i en lugn miljö utan yngre barn men kan utan problem bo i storstan, småstaden eller på landet. Denna svarta skönhet är redo att skina!

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram