NIA

- Finns i jourhem i Harlösa!

Nia är en ca 4 år gammal amstaff/bullymix och det är totalt omöjligt att inte bli förälskad i henne och tagen av hennes närvaro. Nia tycker om sällskap (men kan utan problem vara ensam hemma) och är en lugn och tystlåten tjej. Hon är snäll och medgörlig med den hon hunnit lära känna med såväl kloklippning som att slappna av i sin bädd. Nia är lagom i energinivån och har ett artigt bemötande gentemot sin människa. Hon är lyhörd, inkännande, närvarande, mysig och lekfull. 

Nia blir obekväm och misstänksam mot nya individer och kräver därför att man använder munkorg och strukturerat upplägg (som jourhemmet självklart förklarar) tills hon är bekväm vid varje introduktion, där det inte finns några krav på nära kontakt i första hand. När hon väl är bekväm så är hon hur go och trevlig som helst!

Nia blir stressad i stökiga miljöer med mycket ljud och möten och därför vill vi gärna att hon får bo i en lugn familj, utan djur eller barn, på landet där hon kan få vara sig själv. Hon går gärna korta som långa skogspromenader och hänger gärna med till nya platser för miljöträning, men hon behöver känna att man är trygg och lugn i sig själv och visar henne vägen så att hon bara kan följa och så småningom om slappna av mer och mer.

Nia är en alldeles särskild individ som sätter en guldkant på vardagen! En äkta, nära vän med en slående behaglig utstrålning som ingen vill gå miste om!

Nia är en Special Star pga att hon kräver konsekvent, specifikt upplägg för sociala situationer och ett hem där man har respekt för den kraftfulla rasen.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram