NIA

- Finns i jourhem i Limmared!

Nia är en gullig liten kanonkula som verkligen kan det här med att slappa, mysa och bara njuta av varandras sällskap. Men det betyder ju inte att man inte kan spralla loss en kort sväng! Regnet är hon dock gärna utan.

Nia är väldigt tystlåten, lydig, snäll och lagom. Hon har en underbar utstrålning och det kan tyckas att hon kräver så lite tillbaka trots att hon ger så mycket! En perfekt sällskapshund och äkta vän. 

Nia trivs som bäst på landet där det är lugnt och stilla, inomhus och på tomten kan hon verkligen slappna av och njuta av livet men hon uppskattar inte stökigare miljöer och vill gärna slippa det så mycket som möjligt. Hon sköter sig fint, åker gärna bil och bryr sig inte om mötande i koppel men hon känner sig inte alls tillfreds och vill att man leder henne med en lugn, bestämd och odramatisk utstrålning. Hon vill inte umgås lös tillsammans med andra djur och behöver några gånger för att värma upp med en ny människa, så vi söker främst efter ett hem där man uppskattar henne för den hon är, är trygg med att sätta gränser i sociala sammanhang, bor utan barn och inte har något jättestort socialt behov själv. Hon har förresten absolut inga problem med att vara ensam hemma vid behov.

Nia är en 6 år gammal bully-/amstaffmix. Med de rätta förutsättningarna är hon bara alldeles för bra för att vara sann!

Nia är en Special Star pga att hon kräver konsekvent, specifikt upplägg för sociala situationer och ett hem där man har respekt för den kraftfulla rasen.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram