NICO

- Finns i jourhem i Limmared!

Nico är en 2,5 år gammal australian shepherd och är en pigg, lättlärd och aktiv hund som gärna följer med på det mesta. Denna härliga kille räds ingen utmaning och uppskattar allt ifrån vardagsmys till renodlade äventyr och allt däremellan. Nico är en rolig och energisk hund där endast fantasin sätter gränser för vad han kan lära sig. Hans glädje och entusiasm smittar av sig och han bjuder på många goda skratt och givande vänskap.

Nico funkar bra med andra hundar och har många vänner. Han leker och busar gärna men på grund av hans starka vallningsinstinkt så begränsar vi detta till en lagom nivå.

Han trivs och frodas där man månar om att skapa en harmonisk atmosfär genom att upprätthålla en grundläggande struktur. Nico är en fantastisk arbetskollega och samarbetspartner. Vi använder honom i hundmötesträning och han är kanonduktig! Det är viktigt att ge honom sansad och tydlig vägledning för då briljerar han och mår som en prins!

Åt Nico söker vi en lugn, självsäker och strukturerad person som vill utvecklas som ledare tillsammans med sin hundvän. Någon som har lust och möjlighet att spendera tid med sin hund och ägna sig åt dennes fysiska såväl som mentala stimulans, och inser värdet i att passivitetsträna för att stärka hundens impulskontroll och inre lugn.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram