NOAH

- Finns i jourhem i Luleå!

Gubben Noah!
Eller gubbe och gubbe, han är en hund i sina bästa år, en mellanpinscher för att vara mer exakt! 7 år ung och väldigt lekfull och påhittig. Han är energisk, precis som rasen bör, och säger aldrig nej tack till en aktivitet!

När han får tillräckligt med motion och mental stimulering så ääälskar han att krypa in under filtar och mysa in sig i sin bädd! Ibland kan man tro att man tappat bort honom, men sen ser man hur det rör sig under filten när man säger hans namn.

Noah bor idag med andra hundar och en katt, som han tycker är lite rolig att jaga även om han inte får. Däremot räcker det att säga åt honom, så slutar han på en gång! I övrigt så önskar Noah ett hem utan barn och att hitta någon som respekterar att han är reserverad mot främlingar. Så när det kommer besök behövs ömsesidig respekt för den andre individen, både gästen gentemot Noah men även tvärt om. Så med rätt struktur, regler och tydliga gränser, mår han som allra bäst och kan då slappna av och få njuta av livet som hund, istället för att bära ansvaret av att vakta hemmet. Det gäller även när han blir lämnad ensam, för att kunna slappna av som bäst, vill han inte ha hela hemmet att vakta, utan en begränsad yta att vara på så att han kan ligga och sova istället.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram