NUGGET

- Finns i jourhem i Harlösa!

Nugget är en kavat liten kille på ca 7 år som är sugen på livet! Han är nyfiken, rolig och alert och han älskar att hänga med på olika sorters äventyr. Hans absoluta favorit är skogen! Nugget är snabb, lättlärd och alltid pigg på att hitta på något tillsammans. Han är en cool kille som är trygg i sig själv med integritet. Nugget är inte här för att vara någons söta accessoar, han vill ut och möta världen! Om än i en väldigt gullig och snygg förpackning! 

Nugget är otroligt enkel att ha med sig vart du än ska och han tycker om att åka bil. Däremot har han inga problem att bli lämnad ensam hemma om tillfället kräver det. På promenad går han fint i koppel och kunde inte bry sig mindre om att möta andra hundar på gatan. Han är artig och har lätt för att ta det lugnt och vara passiv, såväl inomhus som utomhus. Nugget fungerar bra med andra artiga hundar och han älskar små hundar. Om de är burdusa så säger han ifrån, eller om han känner sig trängd eller respektlöst behandlad. 

Nugget är reserverad mot nya människor och tycker därför inte om att bli hanterad eller klappad av dem. Därför söker vi efter någon som vill ge honom den tid han behöver och respekterar och uppskattar honom för den han är. Det kan innebära att man får ha koppel kvar på inomhus i början och eventuellt anlita oss för hjälp med kloklippning, pälsvård, etc. Man behöver också vara bekväm med att avvisa främmande människor som vill ta sig rätten att ta kontakt eller klappa honom, för att han ska känna sig trygg och skyddad. Vi önskar därför ett hem utan några barn men gärna någon som har en eller flera sociala hundar. 

Nugget är en Special Star eftersom att han endast har tre ben, detta påverkar honom inte alls i vardagen.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram