OTIS

- Finns i jourhem i Harlösa!

Möt lille parveln Otis, en bedårande kille som är pigg på livet! 

Otis är ca 3 år gammal och är en hund i behändig storlek som är mycket trygg i sig själv. Han fungerar superbra med andra hundar och katter och reder sig väl med andra djur. Han är artig och trevlig mot alla han möter, även om han föredrar att iaktta nya bekantskaper på lite avstånd innan han presenterar sig. Väl bekväm kelar han gärna och gillar att busa! Man behöver alltså aldrig oroa sig för att Otis ska klänga eller kladda på sina gäster för denna lillgamla sötnöt vet minsann hur man ska bete sig!

Otis har en lekfull och busig sida men är ändå väldigt lugn och sansad. Inomhus märks han knappt då han ligger ihoprullad i sin bädd och är förvånansvärt tystlåten. Ute är han pigg på äventyr och går som en klocka i koppel! Han bryr sig inte om andra hundar ute och är enkel att vägleda och få kontakt med. Otis är en smart hund som har lätt för att lära och viftar så gulligt på sin vita svanstipp under hela promenaden!

Otis gillar att åka bil, älskar mat och har inga problem att vara ensam hemma. Han är något ovan vid stadsmiljö och stökig trafik så därför söker vi efter en lagom aktiv familj som är avslappnad och lättsam, så han får tid att vänja sig. Han tycker om lugn och ro så vi önskar ett hem utan mindre barn. Otis har inga problem med hantering men vill förstås att man behandlar honom varsamt och med respekt.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram
Stäng meny
%d bloggare gillar detta: