PAISLEY

- Finns i jourhem i Limmared!

Paisley är en ca 3 år gammal blandras med enorm karisma! Hon har ett feminint uttryck och hela hon utstrålar att hon vet hur vacker och underbar hon är. En riktig självsäker, orädd donna är detta!

Paisley är väldigt följsam och gärna sin människa till lags. Hon går fint i koppel, bryr sig inte om mötande, åker gärna bil och är väldigt snäll och tystlåten. Hon är intelligent och läraktig, lagom kelig, kontaktsökande och lättsam. Paisley skulle bemöta ens gäster som ”hej, vad trevligt att du kommer och hälsar på mig”, och sen fångar hon in dem med sina gula magiska ögon.

Paisley är en social brud och listar snabbt ut hur hon ska få som hon vill. Hon svarar inte på konflikter mer än att hon smidigt dansar av sig dem som en ninja! Hon vet precis vem hon är och hon har ett flirtigt sätt som får många på fall och de som inte är övertygade direkt ser hon till att övertyga. Hon menar ”det är väl fullständigt självklart att du vill leka med MIG, det är bara en tids fråga!”!

Ja, Paisley är verkligen en intressant och fängslade hund att beskåda. Hon skulle göra sig bäst hos en familj där man ser igenom hennes manipulationstekniker och gärna själv spelar lite svårflirtad i kombination med en vardaglig struktur och ett tydligt gränssättande för att inte uppmuntra rastlöshet och främja artighet. Hon kan bo både i stan och på landet, med en eller flera balanserade hanhundar (hon fungerar bra med andra tikar också men divig som hon är gör hon sig bäst med hanar).

Paisley är en Special Star pga att hon behöver medicineras med en enkel och billig medicin i ett par år framöver, men hennes tillstånd påverkar henne inte alls och hon är en pigg och glad tjej som funkar precis lika bra som vilken hund som helst.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram