PAMELA

- Finns i jourhem i Mjölby!

Partypinglan Pamela är snart redo för adoption och vill presentera sig!
Livet leker tycker Pamela, att springa, busa, sola eller bara rulla runt i gräset, det älskar hon! Pamela visar stolt upp ”sina” pinnar och andra leksaker, då paraderar hon runt med dessa i munnen ett par varv innan hon kommer med dem till dig och tycker att man ska leka.

På promenader går hon fint i koppel med den som vägleder henne med tydlighet, världen är ju så spännande, så för att kunna hålla rätt fokus och slappna av vill hon att du tar kommandot så hon slipper. Pamela är en unghund på 10 månader av kraftfull sort som behöver struktur med tydliga regler i vardagen av någon som kan vara både bestämd och lättsam. 

Det här är en hund att ha massa skoj med, en liten pajas som lätt framkallar skratt! Hon är en väldigt smart, positiv och glad hund som är lättlärd, lojal och lyhörd.
Pamela funkar bra med andra hundar och leker gärna med dem och kan behöva hjälp på traven att pausa och passivitetsträna för att inte bli för intensiv. Hon kan vara något bufflig och ska därför bo utan småbarn. Hon är medelenergisk, går bra att lämnas ensam hemma vid behov samt är även rumsren.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram