PASCAL

- Finns i jourhem i Hörby!

Pascal är sötare än socker! Dessutom är han också en genomglad, lojal och tillgiven hund som tycker om att mysa med sin familj.
Pascal är en medelenergisk hund på ca 1,5 år som vill få lagom med motion och stimulans där man varvar aktivitet med passivitet. Han går bra i koppel med den som leder honom lugnt och bestämt. Pascal är en alert och inkännande individ som till en början är lite reserverad och blyg i nya relationer. Han vill bli bemött lugnt och respektfullt av både människor och hundar, så de behöver närma sig utan direkt press och brådska. När hans gard väl sänkts och respekten och förtroendet finns där bjuder han gärna in till lek och soffmys för närhet. Han är en riktig kelgris och det händer ofta att han blir sprallig och får busryck av glädjen som måste uttryckas. 

I dagsläget bor han med andra hundar vilket han trivs som bäst med och ska därför fortsätta ha en eller flera fyrbenta vänner, som är stabila, i sitt nya hem. Han kommer alltså inte att placeras som ensamhund. Pascal vill bo och vistas i en lugn både inomhus- och utomhusmiljö och ska därför bo utan barn och utanför stan, helst där trädgård finns för honom att leka och strosa i.
Pascal är en naturligt följsam kille som är otroligt charmig, snäll och kärleksfull. Han bjuder titt som tätt på pusskalas för familjen, som den lilla lurviga pussgurka han är! För att veta vad som förväntas av honom och kunna känna sig helt trygg behöver Pascal rutiner, tydlig vägledning och konsekventa regler i vardagen.
Han är inte så förtjust i att bli lämnad ensam eller få klorna klippta men om man fortsätter med rätt typ av träning och upplägg som vi gör idag, går det bra.
Pascal älskar att krypa upp intill en (helst nästan på en) för att mysa och delar gärna ut blöta pussar. Han gillar även att busa och försöker locka en till bus med små skutt och lekinbjudningar. Pascal är som sagt blyg i början, men ett riktigt litet charmtroll när han släpper loss.

Till Pascal söker vi dig/er som är lättsamma, trygga, strukturerad och vill ha världens härligaste bästa vän vid sin sida i ur och skur.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram