PER

- Finns i jourhem i Göteborg!

Per är en charmör utan dess like som fyller 2 år i december. Han är en snäll och framåt grabb som alltid är glad och nyfiken på att utforska omgivningen tillsammans med sin familj. Per tycker om att vara social och vara med där det händer, så han följer gärna med på det mesta men har samtidigt lätt för att ta det lugnt vilket gör honom anpassningsbar och okomplicerad i alla lägen. En riktig klippa! Han är en medelenergisk hund med stor aptit på livet vilket innebär att han vill aktiveras med strukturerade promenader och få springa och leka av sig för att därefter njuta till fullo av vilostund i en mjuk bädd hemma.
Per är tillgiven, kärleksfull och otroligt charmig när han vill mysa för han kan borra in sig ordentligt under armen eller filten och ligger gärna nära tätt intill en. En riktig livsnjutare med andra ord!
Han går fint i koppel, möter andra hundar utan problem, är snäll vid hantering, kan vara ensam hemma, gillar att åka bil och funkar bra med både hund och katt.

Precis som alla andra hundar behöver Per tydliga regler och gränser i en vardag med rutiner för att fortsätta må som en prins. Vi söker dig/er som är stabila, lättsamma och lagom aktiva som vill ha med er en trogen följeslagare på livets alla utflykter och mysstunder. 

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram