PERNILLA

- Finns i jourhem i Luleå!

En tuff brud i lyxförpackning är en ganska bra och omfattande beskrivning av Pernilla! Hon vet vad och hur hon vill ha saker och ting, och gör vad hon kan för att få precis vad hon själv anser att hon förtjänar 🤣

Hon är född i juni 2020 och är en otroligt rolig, livlig, lekfull och högljudd hund, som bjuder en på fniss och skratt dagligen. För att inte bli odräglig, behöver hon en person som inte låter sig charmas av henne (fullt ut! 🙌), utan på ett naturligt sätt klarar av att ge henne struktur, regler, gränser och begränsningar för att hon ska fortsätta vara en balanserad individ.

Hon tvekar inte att stå upp för sig själv och säga ifrån, så om man får besök av barn gäller ömsesidig respekt av den andra individen (dvs att hålla avstånd och respektera varandras utrymme), alternativt använda exempelvis ett kompostgaller för att begränsa interaktionen om man själv inte vill/kan styra upp situationen.

Hon fungerar fint med både hundar och katter, går jättefint i koppel och åker gärna bil. Hon kan med fördel bo med andra balanserade hundar, och behöver bli behandlad som den stora hunden hon är i hennes lilla kropp utan att bli förmänskligad, eller för bortskämd. När hon är missnöjd med något så berättar hon det genom sin klagosång, vilket även kan ske om hon lämnas ensam hemma, så lägenhet eller känsliga grannar i radhus är eventuellt inte optimalt.

I övrigt är hon go, glad, snäll vid hantering så som borstning, trimmning och kloklippning.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram