PETTER

- Finns i jourhem i Stockholm!

Petter, vilken snäll kille! Han är ca 5 år gammal och är lugn, tystlåten och artig men också väldigt kärleksfull och lätt att skapa ett band med. Han tittar dig djupt in i ögonen och överför så mycket kärlek och värme att du vill stanna hos honom för evigt!

Petter är en vänskaplig och fridfull själ som fungerar bra med både hundar och katter. Han är en okomplicerad kille som letar efter just sitt hem att få tillhöra och få dela sin magiska kärlek. 

Petter har det sötaste lilla ansiktet med de finaste dragen och han kräver inte mycket för att vara glad, så allt utöver det vardagliga sysslorna är en bonus för honom! Med Petter i ditt liv kommer du aldrig behöva sakna en kelkompis, eller någon som får dig glad igen efter en jobbig dag. 

Petter är en Special Star p.g.a. att han har en gammal skada i ena bakbenet efter att ha blivit påkörd av en bil. Inget blev brutet men en sena förkortades vilket gör att han haltar emellanåt. Skadan är läkt sedan länge och påverkar inte Petters livskvalité eller livslängd.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram
Stäng meny
%d bloggare gillar detta: