PETTER

- Finns i jourhem i Stockholm!

Petter är ca 5,5 år gammal och är en otroligt stabil hund och så underbar att man knappt kan tro det! Hans lista över personliga styrkor kan göras lång men för att nämna några är han väldigt snäll, mild, kärvänlig, tillgiven, mysig, lugn, respektfull, smart, lättlärd och positiv. Petter älskar att ta sovmorgon och mysa med sin familj, han är väldigt människokär och funkar jättebra även med andra hundar och katt.

Han går följsamt och fint i koppel, bryr sig inte om andra hundar man möter, kan lämnas ensam hemma och vid olika slags hantering är han också superduktig. Petter tycker om att hänga med på utflykter, träffa sina hundkompisar och gå lagom långa promenader. Han är artig och tillgiven med alla han möter och tar gärna tillfällena som ges att gosa och bli klappad. Petter är mån om att vara sin människa till lags, kontaktsökande, glad, tystlåten, nyfiken och charmig. Trots att han är i medelstorlek kringlar han gärna ihop sig i ens knä för närhet och kel, skulle man sluta klappa honom kan han lite försynt krafsa med sina tassar på en så att man fortsätter, i kombo med den där blicken som är otroligt bedjande och oemotståndlig. 

Petter är en Special Star p.g.a. att han har en gammal skada i ena bakbenet efter att ha blivit påkörd av en bil. Inget blev brutet men en sena förkortades vilket gör att han haltar emellanåt. Skadan är läkt sedan länge och påverkar inte Petters livskvalité eller livslängd.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram