PEYTON

- Finns i jourhem i Tranemo kommun!

Om ni bara visste vilken guldklimp detta är! Han heter PEYTON och är vacker som en puma!

Peyton är född 06/2018 och ser ut att ha rhodesian ridgeback i sig, även om han är mindre. Han har t.o.m. en bit av deras berömda virvel på ryggen. Peyton har fått oss alla rejält på fall. Man har inte en chans mot hans genomträngande blick, näpna uppsyn och fantastiska karaktär! Han är en intressant figur för å ena sidan är han mild, lite försynt och känslig. Väldigt snäll, artig och lyhörd. Å andra sidan är han lekfull och busig, får upp fart och sträcker ut när han kan. Då ser man honom studsa runt på gräsmattan och ha hur kul som helst. Han är en otroligt trevlig hund som fastnar lätt i hjärta och minne.

Peyton går fint i koppel, är inte reaktiv och funkar bra att ha med sig ut i centrum som på landsbygden. Mycket ser han för första gången så ibland blir han lite försiktig och konfunderad, men samtidigt är han alldeles fascinerad och tycker att det ÄR så spännande!

Peyton funkar med andra hundar som katter och har många vänner. Han föredrar lyhörda hundar och även om han inte är främmande för att röja runt en stund så vill han att det sker under ömsesidiga förhållanden. En vettig kille helt enkelt! Han är också en väldigt tystlåten hund och kan lämnas ensam, så han skulle göra sig bra även i lägenhet.

Eftersom Peyton inte är en krävande hund så är kriterierna i hans fall att man matchar hans personlighet. Uppskattar man en hund med en tydlig ”av- och på-knapp”, värdesätter ordning och reda och god etikett samt lever ett ostökigt liv så kan detta mycket väl vara den perfekta hunden för dig!

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram