PHILIPPA

- Finns i jourhem i Gällstad!

Philippa är ca 2 år gammal och är en lugn, artig, lyhörd och snäll hund som är otroligt vacker att se på! Hennes insida är minst lika ljuvlig och varm, vilket man upptäcker när man bondar med henne på ett djupare plan. 

Philippa är sansad och nyfiken av sig, ligger gärna och vilar i sin bädd samtidigt som hon håller ett litet öga på vad resten av familjen sysslar med. Hon går fint i koppel och går gladeligen med på långpromenader. Skulle man få möte med andra hundar svansar hon coolt och bekymmersfritt förbi. Philippa funkar mycket bra med andra hundar och i dagsläget lever hon i en liten flock. Hon fortsätter med fördel att dela sin vardag med en annan harmonisk hund, även i sitt nya hem, då hon trivs så bra med sina fyrbent vänner. Är man ute och något plötsligt skulle dyka upp kan hon bli skrämd och därför vill hon promenera med någon som kan vägleda henne med avslappnad och odramatisk inställning och hantering.

Philippa har en rar, lite blyg utstrålning, så när hon träffar nya människor är hon lite reserverad och vill få utrymme samt tid på sig att bekanta sig i lugn och ro. När hon känner sig bekväm och tillfreds visar hon upp en lekfull sida och kelar gärna. Philippa är enkel och snäll vid all hantering, lydig, kan lämnas ensam hemma och åker bil utan problem.

Åt Philippa söker vi dig som är lugn, bestämd och strukturerad som önskar en gosig, lojal familjemedlem i alla lägen. Eftersom hon trivs bäst i en lugnare miljö önskar hon bo utan barn.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram