PHILIPPA

- Finns i jourhem i Gällstad!

Philippa är en ca 2 år gammal bedårande blandrastjej som är väldigt lugn av sig, njuter i sin bädd och är gärna med och håller lite koll på vad resten av familjen sysslar med. Utomhus går hon gärna med på lagom långa promenader och går fint i koppel där hon även passerar andra hundar helt bekymmersfritt. Philippa funkar bra med andra hundar och i dagsläget lever hon i en liten flock. Hon fortsätter med fördel att dela sin vardag med en annan hund, även i sitt nya hem. 

Philippa har en rar utstrålning och när hon träffar nya människor är hon lite reserverad och vill få utrymme samt tid på sig att bekanta sig i lugn och ro. Skulle något plötsligt dyka upp kan hon bli skrämd och därför vill hon vara med någon som kan vägleda henne med avslappnad och odramatisk inställning och hantering. 

Philippa är enkel och snäll vid all hantering, lydig, kan lämnas ensam hemma och åker bil utan problem. Eftersom hon uppskattar en sansad tillvaro önskar hon att bo utan barn. När hon känner sig tillfreds och bekväm visar hon upp en lekfull sida och kelar gärna.
Åt Philippa söker vi dig/er som är naturligt lugn och bestämd, erbjuder struktur samt önskar en mysig familjemedlem.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram
Stäng meny
%d bloggare gillar detta: