PINTO

- Finns i jourhem i Limmared!

Pinto är en ljuvlig hund och är ca 3 år gammal! Han har ett milt temperament och är vänlig och artig mot alla. Han är en glad och trevlig kille som funkar jättebra med katter och andra hundar. Han är en lugn och stillsam hund med lekfulla inslag som gör hans intensitet väldigt behaglig och alldeles lagom. Han är dessutom lättlärd och obotligt charmig, för att inte tala om hiskeligt söt!

Pinto är naturligt följsam och trivs i flock. Han är lyhörd och inkännande och kan vara lite blyg och försynt, och uppskattar därför när en annan stadig hund visar vägen och delar människans uppmärksamhet med honom, för han vill helst inte stå i rampljuset.
Pinto är oerhört snäll och tacksamt nog tillgiven men inte påstridig. Han undviker konflikter och känner sig trygg när någon annan tar kommandot. Han är inte ynklig men nog så fredlig. Pinto är lätt att leva med och utgör ett fantastiskt sällskap. Han är en superfin hund väl värd alla lovord! 

Pinto blir stressad och obekväm av trafik och livlig miljö så han ska bo på landet där det är lugnt och sansat. Han går jättefint i koppel i skogen och på landsbygden, men kommer inte till ro i samhället. Vi vill att han ska få dela sin vardag med minst en till hund som behandlar honom väl, för då trivs han som bäst. Vi söker någon som är trygg, avslappnad och lättsam i sig själv, och tar en hunds blygsamhet med ro.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram