PIPPI

- Finns i jourhem i Mjölby!

Pippi är en charmig amstaffmix född 2015 som tycker om att aktiveras med ordentliga promenader följt av lite spring och lek ibland och sedan få vila i en mjuk bädd i lugn och ro.

Pippi är en väldigt karismatisk, uttrycksfull hund som vet vad hon vill och har skinn på nosen. Därför kräver hon en självsäker, lättsam person som har naturligt för att upprätthålla regler och gränser, då mår hon som bäst. 

Hon går bra att lämna ensam, går fint i koppel, och tycker om massage och att bli ompysslad i lagom doser. Pippi är cool och går genom stan utan att stressa upp sig, har inga problem med att vara passiv i olika miljöer och passerande hundar ignorerar hon. Hon är lekfull och har en stor dos humor, så dagliga skratt tillhör vardagen med henne!

Pippi trivs bäst i ett lugnt hushåll utan barn och andra djur och ska därför bo som ensamhund samt utan krav på att umgås med andra djur.

Hon är en glad, trygg hund som söker en lugn och bestämd person som vill ha en bästa vän vid sin sida genom vått och torrt. Någon som respekterar den kraftfulla rasen och älskar just henne för den hon är.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram