PIRATEN

- Finns i jourhem i Karlskrona!

Älskade Piraten, vilken gudomlig hund!
Så oerhört okomplicerad och tacksam att ha att göra med i alla lägen. Finner sig väl i de flesta sammanhang, älskar att gå promenader och utforska för att sedan få sova extra gott i sin fluffiga bädd.
Piraten är en balanserad herre född 2011 som är okomplicerad och inte hetsar upp sig i onödan. Han är trygg, genomsnäll, glad, lugn, respektfull, tillgiven och harmonisk med hopp om att finna sin för-alltid-familj. Han funkar också bra med barn såväl som andra hundar.
I koppel går han som en gud och är supersnäll vid hantering och kloklippning. När han släpps i trädgården blir han busig och snackig och tar gärna ett och annat ärevarv, snor med sig en leksak i farten- ja livsglädjen är det ingen brist på! Särskilt när han är på sitt lekfulla humör kan man glömma att han hör vad man säger, i kombination med att han har något nedsatt hörsel också. Inomhus kommer han lätt till ro och efter promenaden vilar han gärna mjukt och länge. Det är inga problem för honom att vara ensam hemma, han är lugnet själv, och åka bil har han inget emot men vill ha lite hjälp med en skjuts upp.
Jourmatte beskriver honom bla som: “Han gosar så försiktigt med att sätta sitt huvud mellan knäna och så ska man gosa, klappa och klia honom, en så underbar hund! Han är en sån vänlig själ hela han, man kan bara tycka om honom av hela sitt hjärta.”

Vill du ge Piraten en pensionstid med guldkant på? Den som kniper den här kanonhunden kan verkligen skatta sig lycklig!

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram