POPPE

- Finns i jourhem i Sjötofta!

Poppe här är en urgullig och snäll grabb på ca 3,5 år. Han är lugn, lagom social och riktigt trevlig, tycker om att kela, kan vara ensam hemma, duktig vid hantering, går fint i koppel och bryr sig inte om mötande.

Poppe är lite ovan vid nya miljöer och kan lätt bli lite förväntansfull och orolig emellanåt, men så länge han leds av en trygg och odramatiskt person som visar honom vägen och säger åt honom vad han ska göra så går det snabbt över och han tycker samtidigt det är mycket spännande att utforska allt nytt. Inomhus är han tystlåten och vilar gärna och han låter för söt alltså när han stonkar och knorrar och bäddar och har sig! Lite kli på magen är inte helt fel heller.

Poppe fungerar bra ihop med andra hundar. Han är väldigt trygg i sig själv, cool, artig och rättvis. Lite som en stabil storebrorsa man kan se upp till med lagom pondus som inte tar någon skit men samtidigt inte heller går och hävdar sig i onödan.

Poppe skulle trivas som allra bäst i en lugnare familj utan små barn eller katt just därför. En familj som gärna tar med honom ut på äventyr ibland men ser till att varva aktivitet med passivitet i vardagen för balansens skull, och även har en struktur som främjar lugn och följsamhet så att han hålls så stabil och go som han är idag.
Poppe är redo för sitt nya liv!

Poppe är en Special Star pga att han behöver medicineras med en enkel och billig medicin i ett par år framöver, men hans tillstånd påverkar honom inte alls och han är en pigg och glad kille som funkar precis lika bra som vilken hund som helst.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram