POTTER

- Finns i jourhem i Ullared!

Potter är en ca 7 år gammal underbar blandraskille. Han är en väldigt glad hund som njuter av bekvämligheten i sin bädd, men är gärna med och håller lite koll på vad resten av familjen pysslar med. Han älskar promenader och går superfint i koppel. Han bryr sig inte om andra hundar ute och följer fint.

Potter är fantastiskt bra med sina artfränder men även katter. Han tycker om att åka bil och har inga problem med att vara ensam hemma. Potter tycker om att mysa och ta det lugnt. Han är en hemmakär kille som trivs som fisken i vattnet där han känner sig förstådd och uppskattad för den han är. Han är alert och känslig så ibland blir han skrämd av plötsliga, höga ljud, men med en odramatisk inställning och lättsam vägledning så finner han sig snabbt och återgår till sans och balans igen. 

Potter frodas i lugn och ro där han kan få blomma ut i sin egen takt. För hans skull söker vi därför ett hem utan yngre barn. Vi tänker oss någon som är trygg och sansad och letar efter en mysig kille att spendera vardagen med.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram
Stäng meny
%d bloggare gillar detta: