PRESTON

- Finns i jourhem i Ullared!

Preston är född -14 och är en helt otrolig kille! Denna hund har en stor skopa humor och en positiv attityd. Han är också en riktig kelgris som gillar att lägga sig och mysa riktigt nära inpå, och med honom behöver du inte känna dig ensam. 

Preston är en aktiv hund och är riktigt snabblärd. Att få jobba tillsammans med sin människa, känna att han bidrar och att få förtjäna sin plats i flocken är något han verkligen uppskattar. Så vad du än vill lära honom, eller vilket äventyr du vill ta med honom på så kan du räkna med att han är redo! Han har inga problem med att åka bil och är också van med katter och kunde inte bry sig mindre om dem. Preston är en sådan hund som gör allt bra, ännu bättre.

Preston går fint i koppel och är van med andra hundar. Han har många hundvänner som han umgås och leker tillsammans med varje dag, och han uppskattar snälla och avslappnade hundar med lättsam energi eftersom de har en bra inverkan på honom själv. Han tycker att möte av hundar i koppel kan vara lite jobbigt, men han tar ivrigt emot vägledning och stöttning så att han kan växa ur det! 

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram