PRESTON

- Finns i jourhem i Ullared!

Preston är född -14 och är en helt otrolig kille! Denna hund har en stor skopa humor och en positiv attityd. Han är också en riktig kelgris som gillar att lägga sig och mysa riktigt nära inpå, och med honom behöver du inte känna dig ensam. 

Preston är en aktiv hund och är riktigt snabblärd. Att få jobba tillsammans med sin människa, känna att han bidrar och att få förtjäna sin plats i flocken är något han verkligen uppskattar. Så vad du än vill lära honom, eller vilket äventyr du vill ta med honom på så kan du räkna med att han är redo! Han har inga problem med att åka bil och är också van med katter och kunde inte bry sig mindre om dem. Preston är en sådan hund som gör allt bra, ännu bättre.
Preston funkar fint i hantering.

Prestons akilleshäl är att även om han uppskattar snälla och avslappnade hundar så har han svårt vid hundmöten och blir spänd och obekväm. Han behöver en människa som är villig att jobba och vägleda honom genom sina svårigheter. 

Preston letar efter ett hem där han kan vara ensam om uppmärksamheten och slippa alla intryck från en stad eller andra djur.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram