QUINN

- Finns i jourhem i Harlösa!

Quinn är en 8 år gammal lugn och lagom aktiv tjej som är väldigt behaglig att vistas runt. Hon går fint i koppel och det är en fröjd att strosa runt i skogsområden med henne, eller varför inte stanna vid vattnet och bara ta en paus tillsammans. Quinn är en livsnjutare som älskar att ta saker med ro. Hemma är solen populär eller bara att ligga och gosa i en skön bädd och det är inga problem att lämna henne ensam hemma om det behövs. 

Quinn är en smart tjej som gärna lär sig nya saker och hon är en fena på att nosa efter mat. Hon tycker om andra människor men blir aldrig påträngande och uppskattar en klapp lite då och då. Hon är en hund som man mer än gärna skryter om för sina vänner! 

Quinn är en rolig hund och hon kan få sina busryck emellanåt och det är svårt att inte falla i skratt varje gång. Hon har humor den här bruden! Däremot är hon väldigt lyhörd för vad man vill, så länge man själv är tydlig med det, och hon har då lätt för att gå från sprallig till cool igen.
Quinn är verkligen ett underbart sällskap!

Quinn skulle trivas som allra bäst i ett lugnt område med en familj som värdesätter struktur och regler. Quinn vill gärna vara till lags och slippa ta ansvar och behöver därför någon som inte har problem med att leda. Eftersom att hon uppskattar en lugnare tillvaro så önskar vi att hon ska få bo i en familj utan barn eller djur.

Quinn är en Special Star pga att hon är över 8 år 🙂

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram