ROCKET

- Finns i jourhem i Bjuvs kommun!

Charmören Rocket är en ca 3 år gammal amstaffmix som är en mild, lyhörd, karismatisk grabb med viljan av att göra sin familj nöjd och stolt över honom. Rocket gillar att vara aktiv, så som att gå strukturerade promenader, trava bredvid cykeln, använda nosen, springa av sig och att få vara med där det händer saker. Han är duktig på att vara passiv när det behövs och är lugn och okomplicerad att ha med sig såväl som till kontoret, verkstaden, gymmet etc. 

Rocket är duktig vid hantering så som kloklippning och tandborstning, kan lämnas ensam utan problem och går fint i koppel med handfast vägledning. Han är snäll, tillgiven och respektfull av sig men vid möten av nya människor vill han ta det i sin egen takt innan han blir mer bekväm och bjuder på sig själv. 

Rocket har en stor personlighet och är en kelgris utan dess like som älskar att mysa och bara få finnas till i närheten av familjen. Han funkar bra med andra stabila hundar, är lättlärd, lagom lekfull och trivs bäst med någon som tillämpar en strukturerad vardag där regler och gränser finns.
Eftersom han uppskattar en lugnare tillvaro önskar han bo i ett barnfritt hem med någon som är trygg och lättsam. 

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram
Stäng meny
%d bloggare gillar detta: