ROCKET

- Finns i jourhem i Bjuvs kommun!

Rocket är en ca 3 år gammal amstaffmix och har blicken som man faller pladask för! Han är en riktig charmknutte som är mjuk, tillgiven, lyhörd, mysig och karismatisk. Den här killen har ett hjärta av guld och viljan att göra sin familj nöjd och stolt över honom i alla lägen! Han är vänlig, kärleksfull, lugn och respektfull, hälsar artigt på nya människor och blir en riktig kelgris med de han lär känna. 

Rocket är medelenergisk och gillar att stimuleras med främst strukturerade promenader men även trava bredvid cykeln, använda nosen, springa av sig och såklart att få vara med där det händer saker. Han är duktig på att vara lugn och passiv när det behövs samt är sansad och okomplicerad att ha med sig såväl till kontoret, som verkstaden, gymmet etc. 

Rocket är snäll och duktig vid hantering så som kloklippning och tandborstning, kan lämnas ensam utan problem och går fint i koppel med den som ger trygg och avslappnad vägledning. 

Rocket har en så stor och härlig personlighet och är en gospelle utan dess like som älskar att mysa och bara få finnas till i närheten av familjen. 

Han funkar bra med andra stabila hundar och lever i dagsläget med en annan hund, är lättlärd, lagom lekfull, lojal till tusen och trivs bäst med någon som tillämpar en strukturerad vardag där regler finns.

Eftersom han uppskattar en lugnare tillvaro önskar han bo i ett barnfritt hem utanför stan med någon som är stabil och positiv som önskar sig en trogen kompanjon vid sin sida.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram
Stäng meny
%d bloggare gillar detta: