RUFUS

- Finns i jourhem i Malmö!

Säg hej till Rufus! 
Rufus är en bedårande blandiskille på ca 2 år med stor dos humor och energi. Trots sin unga ålder och spring i benen har han inga problem med att ta det lugnt. Rufus tycker om att gå långpromenader med ordning och reda varvat med bus och sträcka ut på inhägnat område eller i långlina.

När det kommer till främlingar är Rufus reserverad, misstänksam och väldigt tydlig med att han inte vill ha någon närkontakt och behöver tid och träning för att känna sig avslappnad. Därför vill han bo i ett lugnt hushåll utan spring i dörrarna, där han slipper den stressen. Han behöver någon som ger handfast vägledning på ett lugnt och bestämt vis, någon som inte räds en utmaning och har hjärtat på rätt ställe och ser Rufus för den unika individ han är.
Rufus funkar bra med andra hundar och lever i dagsläget med en hundkompis, vilket han helst fortsätter med i sitt nya hem. Han är en fena på hundspråk och bjuder gärna in till lek.

Rufus är en lydig, lyhörd och följsam hund som går fint i koppel och kan lämnas ensam hemma utan bekymmer. Hundmöten klarar han för det mesta fint men kan behöva viss vägledning. Han är duktig och snäll vid hantering så som kloklippning, bad etc, gillar att åka bil, sola, vara social med familjen och slappa i sin korg; han suckar högt av njutning när man bäddar ner honom under en filt.

Rufus söker dig som gärna är fysiskt aktiv med sin hund, bor utanför stan, gärna hus med trädgård. Han önskar en trygg och lättsam förebild som är strukturerad, tydlig och tålmodig, med ett intresse av att utvecklas som ledare och lära sig mer om hundpsykologi.

Rufus är en Special Star pga att han kräver konsekvent, specifikt upplägg för sociala situationer.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram