SAM

- Finns i jourhem i Limmared!

Sam är en väldigt mild och försiktig blandraskille med hjärtat på rätt ställe. Han vill inte vara till besvär och är känslig och lyhörd för andras signaler. Han funkar superbra med andra hundar och undviker konflikter. Sam blir 2 år i år och går jättefint i koppel och är verkligen naturligt följsam. Han frodas och växer av att få vägledning och leva i en strukturerad tillvaro och trivs med hundsällskap, men vill framför allt inte stå i centrum. Faktum är att han hellre smälter in i bakgrunden än att omgivningen ger honom en massa uppmärksamhet. 

Sam är tystlåten, respektfull, stillsam och blyg. Han blir stressad där det är livat och stökigt och lämpar sig bäst i en lugn miljö som inger trygghet. Han vill bo med människor som ser hans potential istället för att stirra sig blinda på självförtroendet han saknar. Han vill bli behandlad med en mjuk, tydlig, konsekvent och förstående hand och bemötas vänligt och tålmodigt. 

På många sätt är Sam en helt okomplicerad hund, men för att han är lättskrämd och kan vara undvikande i sociala situationer (han är det inte alltid, speciellt inte när andra hundar är med) är han ingen kioskvältare precis. Istället tilltalar han den som ser värdet i vad han ger på tu man hand, uppskattar honom för den han är och saknar ambitionen att ”laga” honom. Då kommer han verkligen till sin rätt och är både lättsam, lekfull, rolig och väldigt käck och charmig! 

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram