SARA

- Finns i jourhem i Limmared!

Sara är otroligt social och tillgiven! Hon tar gärna för sig av uppmärksamheten i ett sällskap och erövrar folk med sin obotliga charm och kelsjuka manér. Sara har gott självförtroende och är en intelligent och läraktig hund. Hon är väldigt aktiv och är mycket för fart och fläkt, men inget slår lite gos i famnen efteråt. Hon är en lekfull och busig hund med många egna idéer och åsikter. Hon funkar också bra med andra hundar som katter och är noggrann med att stå upp för sig själv och hävda gränser.

Sara står gärna i centrum och har lätt för att knyta an till människor. I dagsläget lever hon med andra djur och går lös i skogen. Hon är en påtagligt glad och positiv hund som uppskattar äventyr och frodas av såväl mental som fysisk stimulans och ett tydligt ledarskap. Hon är en bestämd tjej som når sin fulla potential med en balanserad mängd struktur i form av regler, gränser och träning, men också lek, spänning och en massa mys!

Åt Sara söker vi någon som respekterar vikten i att behandla henne som en hund. Hon må se ut som en simpel liten leksak men hon har en stark ”motor” och behöver behandlas därefter. Roligare och mer kärleksfull hund får man leta efter, men någon liten prydnadsfigur är hon inte. Sara är inte rädd för lite skit under klorna och följer entusiastiskt med på alla möjliga utflykter. Hon har inga problem med att åka bil heller. Hon är dessutom väldigt nätt och behändig. Ett optimistiskt yrväder med en medfödd talang för att sätta hjärtan i brand är en kortfattad men passande beskrivning av denna sockervaddsliknande lilla diva!

Sara är en 18 månader gammal dvärgpudel med stamtavla.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram
Stäng meny
%d bloggare gillar detta: