SHAKIRA

- Finns i jourhem i Norrköping!

Shakira är en lugn och lyhörd hund på ca 6 år som är blandning mellan bullterrier och american bully. Hon är en livsnjutare av rang och vet inget bättre än att gosa och mysa med sina utvalda! Hon lägger sig då ofta på rygg för att få magen kliad.

Shakira går fint i koppel, bryr sig inte om andra hundar, och kräver inte mycket motion för att känna sig nöjd. Hon leker gärna när rätt läge infinner sig och har en charmig utstrålning. Shakira är van vid att lämnas ensam och fixar det galant (hon passar på att återgå till sin skönhetssömn). Är man hemma tillsammans med henne och bara tar det lugnt hör man ofta henne snarka, att sova är ju bland det bästa hon vet. Hon tycker även om att vara med där det händer saker men kan vara reserverad mot främlingar. När hon lagt sig för att vila vill hon lämnas ifred och det är viktigt att man respekterar detta. Det spelar ingen roll för henne om hon bor i hus eller lägenhet, i stan eller på landet; sålänge hon får lagom doser motion, avslappning och sällskap är hon nöjd. 

Shakira är tillgiven, rolig, personlig, charmig och oerhört karismatisk. För att inte tala om helt bedårande! Shakira bryr sig inte ett dugg om andra hundar ute men är obekväm med deras närkontakt, så hon vill inte leva tillsammans med andra djur.

Vi söker någon som längtar efter en trygg, fyrbent följeslagare att förgylla vardagen med som lever i en lugn miljö utan barn. Någon som anser det vara en självklarhet att etablera regler och gränser för sin hund och vill utvecklas i sin ledarroll. Shakira är verkligen värd sin vikt i guld och blir garanterat körsbäret på toppen i rätt hushåll!

Shakira är en Special Star pga att hon behöver medicineras med en enkel och billig medicin i ett par år framöver, men hennes tillstånd påverkar henne inte alls och hon är en pigg och glad tjej som funkar precis lika bra som vilken hund som helst.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram