SHEILA

- Finns i jourhem i Mantorp!

Har ni sett någon charmigare?! 
Här har vi Sheila som nyligen fyllt 6 år och söker med ljus och lykta efter sitt för-alltid-hem!

Sheila är en medelenergisk, mysig hund som är lyhörd sin människa när relationen etablerats med respekt och tillit. Hon vill ha en bestämd och ödmjuk person som tar sig an ledarrollen så väl inne som ute där man naturligt sätter regler och är konsekvent med dem. Med lite vägledning går hon fint i koppel och andra hundar är inga problem att möta. Och hon kan umgås med andra stabila hundar under strukturerade förhållande.

Det är enkelt att ha med sig Sheila i olika situationer och hon tar sig an både staden och skogen utan konstigheter. Sheila är en lättlärd, familjekär hund och funkar bra med barn vilka hon även lever med i dagsläget. Hon tycker om att mysa med familjen, vara med där det händer saker men även ligga och lata sig i en mjuk bädd.

Sheila är okomplicerad att ha att göra med och skulle trivas att bo på landet likaväl som i stan, som ensamhund eller i större familj. Så länge man erbjuder en vardag med ordning och reda, motion, mys och god mat så är Sheila mer än nöjd.

Sheila är en Special Star pga att hon behöver medicineras med en enkel och billig medicin i ett par år framöver, men hennes tillstånd påverkar henne inte alls och hon är en pigg och glad tjej som funkar precis lika bra som vilken hund som helst.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram