SHIRA

- Finns i jourhem i Harlösa!

Shira är en ca 6 år gammal schäferhund. Hon är smäcker, smart och tillmötesgående med en stor skopa lojalitet. Shira är en häftig och orädd kompanjon som ställer upp i vått och torrt och det krävs inte mycket för att hon ska förstå vad man menar så länge man själv vet vad man vill. Hon är lydig och mån om att vara till lags och blicken man får när man samarbetar är fantastisk! 

Shira är en läraktig och lekfull brud! Hon är en aktiv hund som uppskattar äventyr och utmaningar varvat med mycket vila och passivitet för att bibehålla balansen. Hon är lydig och ställer gärna upp vilket också gör att man behöver vara bra på att stå upp för sig själv så att inte hon behöver ta den rollen. Shira har humor och är en rolig hund, så man behöver också bli bra på att sätta gränser för att det inte ska bli för intensivt. 

Shira kan vara ensam hemma utan problem och hon uppskattar att åka bil. Hon går helt fantastiskt i koppel och är väldigt lyhörd för direktiv men återigen behöver man se till att det är man själv som styr promenaden så att hon slipper och bara kan hänga med som den glada och spralliga hund hon faktiskt är. 

Så du som är en aktiv person som gillar äventyr, är lugn och odramatisk och har lätt för att vara bestämd och sätta gränser kommer bli helt mind blown över denna makalösa tjej med glimten i ögat!

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram