SHIRA

- Finns i jourhem i Harlösa!

Shira är en 6 år gammal schäferhund, hon är en robust och självständig tjej som älskar både fysiska och psykiska utmaningar.

Shira tycker att det är skönt med lite kli emellanåt med den som står henne nära, men är inte den kelsjuka typen och ligger helst i sin egen bädd när det är dags för vila. Shira är en utmärkt vakthund som skäller lagom när det kommer besök men slutar när man säger ifrån och välkomnar glatt alla gäster. Hon kan vara ensam hemma utan problem och hälsar ofta på en med en (oskadd) sko i munnen! 

Shira är en aktiv typ av hund som mår bäst av mycket fysiskt motion och mental stimulans. För att inte bli överstimulerad behöver hon bo i ett lugnt hem utan barn eller andra djur, där man lägger lika mycket fokus på att vara aktiv som att varva ner och vara passiv.

Med oss har Shira inga problem att passera andra hundar i koppel men hon blir lätt beskyddande gentemot dem om hon är lös. Därför kommer vi inte att placera henne hos någon med ambitionen att hon ska vara lös tillsammans med andra hundar. För oss är det avgörande att man är trygg och bestämd som person samt förser henne med struktur i vardagen så att hon fortsätter att vara harmonisk.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram