SIA

- Finns i jourhem i Mönsterås!

Sia är snart 6 år och är så smäcker och snäll! Hon är en mild tjej som ständigt är glad, positiv, nyfiken och öppen för kommunikation med sin människa. Sia är väldigt lätt att ha att göra med i alla lägen såsom koppelgående, kloklippning, badning och annan omvårdnad samt kan lämnas ensam hemma. 

Hon gillar att vara ute på tur, att få upptäcka med nosen och att besöka nya platser tycker hon är skoj och spännande. När man promenerar går hon som en dröm i koppel och passerar andra hundar utan problem. Sia har flera hundkompisar och lever i dagsläget i en liten hundflock vilket funkar utmärkt. Hon uppskattar verkligen en fyrbent harmonisk kompis, så det är önskemål för henne att ha i sitt nya hem också. Sia har alltid en vänlig inställning och är väldigt artig med människor hon träffar. Hon kan vara lite blyg till en början men har man bara tålamod och inte pressar henne så löser det sig självmant med tiden att hon lättar upp och blir en riktigt lekfull och mysig tjej. Med sin familj är hon tillgiven, avslappnad och blir glad och viftar på svansen så fort hon ser en. Hennes uppsyn är så charmig och kärleksfull! 

Om du kan erbjuda en lugn miljö utan småbarn där en härlig sällskapshund saknas för att förgylla vardagen med dagliga promenader och mys är du välkommen att skicka oss en presentation, så hör vi av oss om det verkar passande för vår kärvänliga Sia.

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram
Stäng meny
%d bloggare gillar detta: