SMILLA

- Finns i jourhem i Harlösa!

Smilla är en sötnöt man icke får missa! Hon är en ca 9 år gammal dam men hennes bästis är en 3 år gammal, busig staffe – så nog har hon barnasinnet kvar!

Smilla är nästan för bra för att vara sann! Hon är snäll, enkel, otroligt följsam och lyhörd. Hon tycker om att hänga med på lagom långa promenader oavsett miljö, då hon är en social (och artig!) och nyfiken tjej men hon är också expert på att slappa hemma på sofflocket. Anpassningsbar kan man säga!

Smilla har i tidigare hem haft separationsångest, men det är inget som synts till överhuvudtaget i hennes jourhem idag där hon får den strukturen hon behöver och inte behöver vara i centrum. Därför tackar hon inte nej till att bo i en flock, hon älskar sina fyrbenta kamrater och är vänlig, lagom lekfull och kan stå upp för sig själv.

Smilla önskar att bo i en familj där man behandlar henne som vilken hund som helst och är bekväm med att sätta regler och gränser och är avslappnad, odramatisk och önskar en underbar, söt, tillgiven och enkel livskamrat.
P.S: Ja, hon har alltid sin ena bissing ute på vift sådär! 

Smilla är en Special Star pga att hon är över 8 år 🙂 

Sociala medier

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM FÖR MER UPPDATERINGAR OM VÅRT JOBB MED HUNDARNA!

Facebook
Instagram